Pretraživanje po pozorištu
Termin:
Pozorište:
Predstava ili osoba:
 
predstava osoba
Izmene u programu
Večera budala (Narodno pozorište "Toša Jovanović") - 25.10.2014. 20:00 Promena programa!


Preporuka pozorišnih predstava
Lepotica i zver

Lepotica i Zver

(Beograd, Pozorište lutaka Pinokio, 25.oktobar 2014, subota u 12:00)

Predstava "Lepotica i zver" u kombinaciji maske, glumačke igre i video projekcije, na duhovit način priča poznatu bajku o ljubavi koja se rađa između Najlepše Međ Najlepšim i Zverske Zveri. Kako je zver zapravo razmaženi princ na koga je bačena kletva.

Više informacija >>>

Shopping & Fucking

Shopping & Fucking

(Beograd, Jugoslovensko dramsko pozorište, 26.oktobar 2014, nedelja u 20:30)

Da, "Shoping&Fucking" je drama o ljubavi. I zato smo je, JDP i Cenpi, stavili na repertoar. Ne, kao hit, ne kao skandal, ne kao bizarnost, već kao svedočanstvo u težnji za lepotom, emocijom pa i čistotom, koju nije nimalo lako naći u savremenom svetu."

Više informacija >>>

Velika drama

Velika drama

(Beograd, Narodno pozorište, 27.oktobar 2014, ponedeljak u 19:30)

Pisac se fokusira na crnogorsku porodicu Vučić, koja aktivno, u ideološkom i svakom drugom smislu, učestvuje u kolonizaciji Vojvodine. Glavni junak Velike drame, Milorad Vučić, uspeva da vekovima ustrojavanom patrijahalnom društvu nametne ideološke zablude novog vremena, pretpostavljajući pritom tradiciju komunističkoj viziji progresa.

Više informacija >>>

Čekaj me na nebu, ljubavi moja

Čekaj me na nebu, ljubavi moja

(Beograd, Medlenianum, 28.oktobar 2014, utorak u 20:00)

Na dramatično - poetski način, tokom jednog časa i deset minuta, pred očima nam se odvija čitav Dalijev život, od detinjstva do smrti. Njegova i njihova potpuna posvećenost umetnosti, strahovi, sukobi i nerazumevanje okoline zbog različitosti.

Više informacija >>>

Blitva i krompir

Blitva i krompir

(Beograd, Ustanova kulture Vuk Karadžić, 29.oktobar 2014, sreda u 20:00)

Predstava "Blitva i krompir" je priča o dešavanjima u svlačionici tokom jedne važne fudbalske utakmice. Akteri su trojica sudija suprotstavljeni društvenim statusom, položajem u sudiskoj organizaciji, povezani jednom neodoljivom ženom, ljubavlju prema sportu i tranzicionim procesom kroz koji svi prolaze i koji na svakog od njih ostavlja drugačiji trag.

Više informacija >>>