Pretraživanje po pozorištu
Termin:
Pozorište:
Predstava ili osoba:
 
predstava osoba
Izmene u programu
Trenutno nema izmene u programu.


Preporuka pozorišnih predstava
Harold i Mod

Harold i Mod

(Beograd, Beogradsko dramsko pozorište, 21.oktobar 2014, utorak u 20:00)

Svaki susret Harolda i Mod sa drugim likovima u komadu predstavlja pravi sudar svetova. Dok Harold i Mod uživaju u svakom trenutku, pridajući mu značaj i učeći iz njega, ostatak sveta je opsednut nekim sasvim sporednim vrednostima, i čitava njihova egzistencija svodi se na postupanje "po pravilima službe".

Više informacija >>>

Čikago

Čikago

(Beograd, Pozorište na Terazijama, 22.oktobar 2014. sreda u 19:30)

Radnja mjuzikla "Čikago" odigrava se u istoimenom ozloglašenom američkom gradu dvadesetih godina 20. veka. U središtu radnje je neodoljiva plavuša Roksi, neostvarena barska pevačica i žena koja je ubila svog ljubavnika zato što nju "niko ne sme da ostavi"!

Više informacija >>>

Ožalošćena porodica

Ožalošćena porodica

(Šabac, Šabačko pozorište, 23.oktobar 2014. četvrtak u 20:00)

"Ožalošćena porodica", istražim granice ljudske pohlepe. Danas se uspeh meri novcem, a ne duhovnom moći. Bahatost je vrlina koja lukavog i beskrupuloznog pojedinca može odvesti na sam vrh lestvice uglednih građana vrednih svakog poštovanja.

Više informacija >>>

Mletački trgovac

Mletački trgovac

(Ruma, Gradsko pozorište, 20.oktobar 2014, petak u 20:00)

Reditelj Egon Savin preselio je radnju ove sumorne Šekspirove komedije u Veneciju tridesetih godina XX veka, u vreme dolazećeg fašizma. Mladi Basanio moli svog patrona, trgovca Antonija da mu posudi novac tako da bi mogao da isprosi lepu i bogatu Porciju.

Više informacija >>>

Lepotica i zver

Lepotica i Zver

(Beograd, Pozorište lutaka Pinokio, 25.oktobar 2014, subota u 12:00)

Predstava "Lepotica i zver" u kombinaciji maske, glumačke igre i video projekcije, na duhovit način priča poznatu bajku o ljubavi koja se rađa između Najlepše Međ Najlepšim i Zverske Zveri. Kako je zver zapravo razmaženi princ na koga je bačena kletva.

Više informacija >>>